Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Disney Emoji Blitz


Από τον Ιούνιο του 2017 που ξεκίνησα να παίζω σε tablet, αλλά και στο κινητό μου, το παιχνίδι Disney Emoji Blitz, έχω κολλήσει απίστευτα μαζί του. Μάλιστα είναι το μοναδικό παιχνίδι με το οποίο ασχολούμαι γενικότερα! Είναι απίστευτα διασκεδαστικό, εθιστικό, όσο το προχωράς όλο και πιο απαιτητικό, εξαιρετικά συναρπαστικό και πάνω απ' όλα είναι γεμάτο με αμέτρητους αγαπημένους μου χαρακτήρες Disney κάθε είδους...από τους Mickey & Winnie the Pooh, μέχρι τους Aladdin & Ariel και από τους Wall·E & Buzz Lightyear, μέχρι τους Jack Sparrow & Darth Vader!!! Η ποικιλία είναι απίστευτη, οι χαρακτήρες, που όλο και αυξάνονται, έχουν ο καθένας τη δική του αποκλειστική δύναμη, νέα "events" γίνονται διαθέσιμα κάθε εβδομάδα και στα δύο βίντεο που σας έχω εδώ, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το πώς είναι το παιχνίδι. Αν σας αρέσει, απλά ανακαλύψτε το!!! Είναι διαθέσιμο και για Android και για iOS! Αυτά τα λίγα για απόψε...Δε σας στέλνω ακόμη τις ευχές μου για τις μέρες που έρχονται, μιας και θα επανέλθω...Καλό σας βράδυ και πολλά φιλιά σε όλους σας!

6 σχόλια:

  1. Αααααα, παίζω κι εγώ τέτοια παιχνιδάκια στο τάμπλετ, για αρκετή ώρα όταν τελειώνω το βράδυ τη δουλειά στην εφημερίδα!
    Έχω κολλήσει με το Candy Crush Saga, που το άρχισα πέρσι και είμαι τώρα στην 3681 πίστα και με το Candy Crush Soda που το ξεκίνησα φέτος και έχω φτάσει στην 1801 πίστα!
    Ενδιάμεσα και μέχρι να γεμίσουν ζωούλες αυτά τα δύο, παίζω και Super Farm Heroes Saga, αυτό που είναι με τα μεγάλα σε μέγεθος φρούτα και λαχανικά. Σ' αυτό έχω φτάσει μόλις στην 360 πίστα, γιατί το έχω τελείως επικουρικό.
    Όμως ψήνομαι να δοκιμάσω κι αυτό που παίζεις εσύ, γιατί βλέπω ότι έχει ωραίες φατσούλες!

    Ναι, ευχές θα ανταλλάξουμε άλλη μέρα!

    Καλό Σαββατοκύριακο Λεβιάθαν!
    🎈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ξέρω τα παιχνίδια που λες!!! Είναι όλα στο στυλ αυτών που μ'αρέσουν! Βλέπω τα έχεις προχωρήσει πάρα πάρα πολύ!! Μπράβο μπράβο 🐹 Εγώ έπαιζα, πριν βρω το Disney emoji blitz, Angry birds 2 & Inside Out: Bubble Thoughts! Μόλις ανακάλυψα το Emoji όμως τα παράτησα όλα 🐱 Βλέπεις είναι και αυτή η λατρεία που έχω στη Disney 💞 Αν το δοκιμάσεις, να μου πεις εντυπώσεις!

    Ευχές για καλό σαββατοκύριακο στέλνω, από τη δουλειά ακόμη (καταραμένο εορταστικό ωράριο)

    🌼🏵️🌸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα θα το αναζητήσω! Φαίνεται ενδιαφέρον!
    Πάντως εγώ τρώω κολλήματα με παιχνίδια που λύνεις εγκλήματα (criminal case κτλ..)
    Καλό Σαββατοκύριακο, φίλε μου! Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το είδος των παιχνιδιών που λες έχει πολύ ενδιαφέρον!
      Καλό σαββατόβραδο εύχομαι 😀
      🐶🐱🐵

      Διαγραφή
  4. Καλή και ευλογημένη χρονιά φίλε μου ,με υγεία, αγάπη, ευημερία, εύχομαι με όλα τα καλά του Θεού πάντα στο σπιτικό σου.Κι εγώ έχω κολλήσει στο τάμπλετ με ένα παιχνίδι και μου έχει γίνει εμμονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι μας κολλάμε και με ένα παιχνίδι διαπιστώνω 😁

      Καλή χρονιά, δημιουργική και γεμάτη υγεία και ευχάριστες στιγμές!!

      Διαγραφή